Τα φρούτα του κράνμπερι είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών (C, B, E, K), μετάλλων (νάτριο, κάλιο, φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτινών. Το κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές του κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, επομένως, για τα οφέλη στην υγεία, μπορείτε να καταναλώσετε τις παρασκευές του, οι οποίες δεν είναι τόσο ξινές όσο το φρέσκο φρούτο του κράνμπερι. Η κράνμπερι λειτουργεί πολύ καλά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί σε βακτηριοκτόνα που βρίσκονται στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, χάρη στην οποία εκκρίνονται στα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και τη θεραπεία των νεφρικών λίθων. Το αποξηραμένο κράνμπερι προλαμβάνει επίσης την ασθένεια των ούλων και τον σχηματισμό πλάκας. Η κράνμπερι έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Οι κορδέλες είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσουν ελκυστικότητα και κομψότητα στα συσκευασμένα προϊόντα. Προσφέρουμε λεπτές σατέν και σατέν κορδέλες. Χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης του λογότυπού σας, ενισχύουν τέλεια το κύρος της μάρκας σας.
Τα κράνμπερι είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών (C, B, E, K), μετάλλων (νάτριο, κάλιο, φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Τα κράνμπερι δεν χάνουν τις ιδιότητές τους κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό μπορείτε να καταναλώνετε τις παρασκευές τους για υγειονομικά οφέλη, οι οποίες δεν είναι τόσο ξινές όσο τα φρέσκα κράνμπερι. Η Cravina λειτουργεί εξαιρετικά για την πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Αυξάνει την οξύτητα των ούρων, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωση των βακτηρίων στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στα κράνμπερι μειώνουν την βακτηριακή προσκόλληση, χάρη στην οποία αποβάλλονται στα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στα κράνμπερι είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και θεραπεία των νεφρολιθίασεων. Τα αποξηραμένα κράνμπερι προλαμβάνουν επίσης τις παθήσεις των ούλων και τη δημιουργία πλάκας. Η Cravina έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Τα φρούτα κράνμπερι είναι πλούσια πηγή βιταμινών (C, B, E, K), μετάλλων (νάτριο, κάλιο, φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Το κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές του κατά τη διάρκεια θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, για τα οφέλη στην υγεία, μπορείτε να καταναλώσετε τις παρασκευές του, οι οποίες δεν είναι τόσο ξινές όσο τα φρέσκα φρούτα κράνμπερι. Η Cravina λειτουργεί εξαιρετικά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωση των βακτηρίων που βρίσκονται στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, χάρη στα οποία εκκρίνονται στα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και θεραπεία των νεφρολιθίασεων. Το αποξηραμένο κράνμπερι επίσης προλαμβάνει τις ασθένειες των ούλων και τον σχηματισμό πλάκας. Η Cravina έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η τακτική κατανάλωσή της μπορεί να μειώσει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης (LDL) και να αυξήσει το επίπεδο της καλής (HDL).
Τα φρούτα των κράνμπερι είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών (C, B, E, K), μετάλλων (νάτριο, κάλιο, φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος), ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Η κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές της κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, για οφέλη για την υγεία, μπορείτε να καταναλώσετε τις παρασκευές της, οι οποίες δεν είναι τόσο όξινες όσο τα φρέσκα φρούτα κράνμπερι. Η κράνμπερι λειτουργεί πολύ καλά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στο θάνατο των βακτηρίων που βρίσκονται στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, χάρη στην οποία εκκρίνονται στα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και θεραπεία των νεφρικών λίθων. Η αποξηραμένη κράνμπερι προλαμβάνει επίσης την ασθένεια των ούλων και τον σχηματισμό πλάκας.
Οι φουντούκια, όπως και οι άλλοι ξηροί καρποί, έχουν πολλές θρεπτικές ιδιότητες. Περιέχουν βιταμίνη Ε, γνωστή ως «βιταμίνη της νεότητας και της γονιμότητας». Περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, καλίου, ασβεστίου και φωσφόρου. Χάρη σε αυτά, βοηθούν στη μείωση της πίεσης, στην ενίσχυση των οστών και των δοντιών και στην καταπολέμηση των περιττών κιλών. Οι φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου, το οποίο ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση - περίπου 680 mg ανά 100 g. και τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν το επίπεδο της «κακής» χοληστερόλης και αυξάνουν το επίπεδο της «καλής». Επομένως, τα φουντούκια περιλαμβάνονται στη διατροφή, η οποία αποσκοπεί στην πρόληψη καρδιοαγγειακών παθήσεων. % RWS * ΛΙΠΑΡΑ 63G - 90%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 4,5 g - 22% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 6g - 2%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 4G - 16% ΙΝΕΣ 8,9 g - 14G - 28% ΑΛΑΤΙ 0G - 0% * Αναφορά διατροφικής αξίας & NBSP; <strong> Χρήση </strong>
Οι φουντούκια, όπως και οι άλλοι ξηροί καρποί, έχουν πολλές διατροφικές ιδιότητες. Περιέχουν βιταμίνη Ε, γνωστή ως "βιταμίνη της νεότητας και της γονιμότητας". Περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, καλίου, ασβεστίου και φωσφόρου. Χάρη σε αυτά, βοηθούν στη μείωση της πίεσης, στην ενίσχυση των οστών και των δοντιών και συμβάλλουν στον αγώνα κατά των περιττών κιλών και των κορεσμένων λιπαρών οξέων, που μειώνουν την "κακή" χοληστερόλη και αυξάνουν την "καλή". Επομένως, τα φουντούκια περιλαμβάνονται στη διατροφή που αποσκοπεί στην πρόληψη καρδιοαγγειακών παθήσεων. 14g - 28% Αλάτι 0G - 0%* Αναφορά τροφίμων και Nbsp; <strong> Χρήση </strong> Τα φουντούκια λόγω της μοναδικής τους γεύσης χρησιμοποιούνται ως υγιεινός, φυσικός σνακ. Επίσης, ταιριάζουν τέλεια ως συμπλήρωμα σε ψητά, παγωτά, σαλάτες και διάφορους τύπους επιδορπίων.
Οι καρποί του κράνμπερι είναι πλούσια πηγή βιταμινών (C, βιταμίνες του συμπλέγματος B, E, K), μετάλλων (νατρίου, καλίου, φωσφόρου, ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Το κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές του κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, προς όφελος της υγείας, μπορεί να καταναλώνεται σε μορφές επεξεργασίας που δεν είναι τόσο ξινές όσο οι φρέσκοι καρποί του κράνμπερι.
Το κράνμπερι αποδεικνύεται εξαιρετικό στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωση των βακτηρίων που βρίσκονται στην ουροδόχο κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται με τα ούρα. Τα οξέα που περιέχονται στο κράνμπερι είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη και θεραπεία των νεφρικών λίθων. Η αποξηραμένη κράνμπερι καταπολεμά επίσης τις ασθένειες των ούλων και την ανάπτυξη πλάκας.
Το κράνμπερι έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η τακτική κατανάλωσή του μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης (LDL) και να αυξήσει τα επίπεδα της καλής (HDL).